Harry Potter & the Goblet of Fire – en mini-bokomtale

Årets første ferdigleste bok er Harry Potter & the Goblet of Fire, bok nummer fire i serien om Harry Potter, skrevet av J.K. Rowling. Denne kom ut for første gang i 2000, og filmatisert i 2005.

harry_potter_and_the_goblet_of_fire_new_adult_edition

I den fjerde boken står Harry overfor nok en prøvelse; han er ufrivillig blitt deltaker i The Triwizard Tournament, en konkurranse mellom tre skoler, der én elev fra hver skole må gjennom tre prøvelser, der hver og en er en potensiell dødsfelle.

Endelig er vi kommet til den boken som har mye mer handling enn det filmen har! Ikke så rart kanskje, når boken har over 600 sider(!). Jeg skal innrømme at det er litt vanskelig å ta til seg ny informasjon når jeg har sett filmene såpass mange ganger, det blir som at hjernen min er litt “dette skjedde ikke i filmen, så da trenger vi ikke huske på det.”. Men i forhold til plothull i filmen er det veldig nyttig å lese bøkene. Jeg ser frem til historien videre!

På tide å huke av det første punktet av leseutfordringen 2017!: En bok med en av karakterenes navn i tittelen. Kanskje litt opplagt.

Advertisements

Thanks!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.